H Pigasos Line ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΚΕ.Π.ΚΑ.: βασικές και πάγιες συμβουλές για τη διαδικασία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης


Το ΚΕ.Π.ΚΑ. δίνει τις βασικές και πάγιες συμβουλές, για τη διαδικασία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης:

1. Δεν επιτρέπουμε να παραλαμβάνουν πετρέλαιο άτομα, τα οποία δε γνωρίζουν τη διαδικασία, με την οποία πρέπει να γίνεται η παραλαβή. Καλό θα είναι, κατά τη διάρκεια της παραλαβής, να παραβρίσκονται περισσότερα του ενός άτομα.

2. Δεν εμπιστευόμαστε το μετρητή του βυτιοφόρου ή τον εξωτερικό σωλήνα ένδειξης της στάθμης της δεξαμενής μας, αλλά χρησιμοποιούμε το δικό μας μέτρο.

Κινητές... παγίδες 600.000 ανελκυστήρες


Το μεγαλύτερο πρόβλημα μη πιστοποιημένων ανελκυστήρων εντοπίζεται σε αυτούς που ανήκουν σε δημόσια κτίρια

Κινητές παγίδες... αποτελούν πάνω από 600.000 ανελκυστήρες σε σύνολο περίπου 700.000 καθώς δεν έχει πιστοποιηθεί η ασφάλειά τους.
Αυτό αποκάλυψαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (ΠΟΒΕΣΑ), στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι οποίοι ταυτόχρονα εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για σχέδιο υπουργικής απόφασης που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και με αυτό αραιώνονται... οι περιοδικοί έλεγχοι στα ασανσέρ.
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού